Image Alt

TALLER INFANTIL “EL MISTERI DE LA MÚSICA”

TALLER INFANTIL

“EL MISTERI DE LA MÚSICA”

TALLER INFANTIL “EL MISTERI DE LA MÚSICA”

 

Formadors: Encantades amb Juan Aguiar

Horari: 15:30h – 17:00h

Ubicació: l’estudi de Bellestar

Preu: 15€

Aforament: 25 places

 


 

Descripció del taller

Dues dones encantadores i encantades de la vida, la Genissa i la Pilar, ens proposen un espectacle creat amb guió i música original, on els nens i les nenes participen activament dins la història amb instruments de percussió, creant sons i ritmes. Creant…la banda sonora. 

Tot seguint el fil d’una llegenda relacionada amb els Set Inferns, els nens i nenes participaran en la descoberta d’un misteri a través de músiques i de jocs amb instruments de percussió, on seran els protagonistes.

…us esperem, l’art ens espera!

*El taller està dirigit a infants fins als 12 anys. La inscripció és per cada infant, que podrà venir acompanyat d’un adult sense cost addicional. Pels menors de 6 anys, aquest acompanyament és imprescindible.

 

Genissa Carricondo és professional del teatre, formada en Arts Escèniques i Titelles i especialitzada en pedagogia del Clown a Paris i Suïssa. Comença el camí professional l’any 1991 tot fent muntatges propis, animacions infantils i dirigint tallers. Crea espectacles posant en valor la tradició cultural del Pirineu, com “la Trementinaire i el seu cabàs de contes”, i “Anem a plegar Minairons” Guàrdia d’Ares-nit de Sant Joan. Periòdicament realitza sessions de contes a la Biblioteca de la Seu d’Urgell.

 

Pilar Planavila és acordionista, musicoterapeuta i compositora de cançons infantils. Es forma al Conservatori del Liceu de Barcelona, i a Idec UPF. Actualment realitza classes al Conservatori dels Pirineus, i col·labora amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de Lleida i amb Singular (música i Alzheimer) en projectes socials com a musicoterapeuta. Crea cançons infantils com les Cançons dels Minairons, la cantata En Pic Poruc, entre d’altres. És component del grups GuitarBellows (Nuevo tango & jazz manouche) i Daura (música Folk).

 

Juan Aguiar és violinista, multiinstrumentista, musicoterapeuta i compositor. Estudia amb Karl Vogt a Mainz (Alemanya) i amb Isabel Vilà a Vitoria (Euskadi). Col·labora amb formacions com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya “OBC” i l’Orquestra Simfònica del Liceu. Acompanya en gires internacionals i gravacions músics i grups com Joan Manuel Serrat, Oskorri, Txarango, Joaquín Sabina, Pedro Guerra, Lídia Pujol, Gemma Humet, Els Pets i Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, entre d’altres. Professor de violí a l’Aula de Música Moderna i Jazz “L’Aula” i de l’Escola de Música Tradicional de Catalunya. Actualment és musicoterapeuta a l’Hospital General de Granollers (UCI i Cures Pal·liatives) i altres centres.