Image Alt

Taller de folk

TALLER DE FOLK

Formadors: Dani López Pradas

Horari: 11:00h – 13:00h

Ubicació: l’estudi de Bellestar

Preu: 15€

Aforament: 15 places

 


 

Descripció del taller

Quan volem fer un arranjament d’una cançó folk, quines eines tenim?

En aquest taller tocarem algunes cançons folk, provant diverses maneres de fer-les sonar.

Jugarem amb recursos com l’harmonia, la textura, el contrapunt i la politonalitat i parlarem de com el món sonor contemporani pot influir la manera com toquem música d’arrel.També intentarem posar consciència en com aprofitar al màxim els recursos del nostre instrument. 

Per veure tot això, treballarem una o dues cançons aplicant diferents recursos compositius, robats d’altres disciplines musicals.

Els i les participants al taller han de poder llegir melodies senzilles, o bé portar les cançons que tocarem apreses prèviament en les tonalitats i tempos acordats.

 

Dani López (Olot 1994) és compositor, multiinstrumentista i productor. Des de que era un nen petit que toca diferents instruments i que escriu música per a diversos grups. Gràcies a això, ha viscut moltes experiències en músiques diverses, com ara folk, jazz, música clàssica i contemporània. L’any 2021 escriu Trencadís, encàrrec de l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC), que dirigeix actualment. Fa de productor musical de diversos projectes i durant els últims dos anys escriu música pel Pot Petit. L’any 2019 enregistra un dels projectes més personals fins al moment: El que fan les coses quan no les mires.