Image Alt

TALLER “DES D’ON CREEM?”

TALLER “DES D’ON CREEM?”

Formadors: Arnau Obiols i Campi

Horari: 18:00h – 20:00h

Ubicació: Estudi de Bellestar

Preu: 15€

Aforament: 15 places

 


 

Descripció del taller

Arnau Obiols proposa un exercici d’escolta de l’entorn. A partir de la gravació de camp com a eina creativa es faran diverses pràctiques a l’entorn del festival que posteriorment es posaran en comú. Es presentaran alguns recursos bàsics per poder realitzar els enregistraments (gravadores de mà digitals i de casset, microfonia…).

L’activitat consistirà en una sortida a Bellestar i els seus voltants amb la intenció de fer diferents pràctiques d’enregistrament. Posteriorment es posarà en comú el material i es plantejaran diverses possibilitats de la gravació de camp a l’hora de crear. 

Activitat pensada per participants a partir de 15 anys, no calen coneixements previs.

Materials:

  • Els participants que tinguin gravadores de mà o portàtils les poden portar. 
  • Telèfons mòbils amb opció d’enregistrar el so.
  • L’instrument de cadascú (no és obligatori).

Arnau Obiols (La Seu d’Urgell, 1985) és un músic pirinenc especialitzat en la bateria i la percussió, que canta i té una visió utilitària i radical dels altres instruments que toca. Publica tres discos al seu nom: “Projecte Pirene” (Aladid Records, 2013), “Libèrrim” (Aladid Records, 2015) i “Tost” (Microscopi, 2019). Participa en una gran diversitat de projectes musicals o en relació amb d’altres disciplines artístiques com la dansa, la poesia, l’escultura, l’audiovisual o la performance. La Natura, el territori i la improvisació són una constant en la seva obra que va des de l’arrel fins a la creació lliure. Arnau Obiols és un artista arrelat de mirada oberta i sonada lliure.